Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Açıklaması, Ethereum Classic’e Yaradı!

Ethereum Classic gönderim sayıları, Coinbase açıklamasından sonra bu ayın en yüksek seviyesine çıktı. Coinbase’in 3 Ağustos’ta yaptığı Ethereum Classic listelemesi ile ilgili açıklamanın ardından çıkışa geçen koin, gönderim konusunda 5 Martta yakaladığı zirvenin ardından bu ayın en yüksek sayısına çıktı.

ETC’nin Coinbase’de listelenmesinden önce de konuyla ilgili ciddi dedikodular çıkmıştı ve görünen o ki, bu dedikodular artık bir gerçeğe dönüşüyor. Coinbase listeleme açıklamasının ardından kısa bir süre içinde yüzde 14’lük bir artış yaşayan ETC, 16.57 dolar seviyelerine çıkmış ve işlem hacmi 1.7 milyar dolara yükselmişti.

21 Temmuz 2016’daki hard fork sonucu Ethereum’dan ayrılan koin, şu anda hem Emerald hem de Classic Geth projeleri ile gündemdeki yerini koruyor. Sosyal medyada da haberin yankıları büyük olurken, gönderim sayılarının 66 bine yaklaşıp ayın rekorunu kırması ve de Coinbase listelemesinin ufukta olması, birçok yatırımcıyı heyecanlandırmışa benziyor. Konuyla ilgili sosyal medyada bir tweet atan kullanıcı, şunları yazdı:

”ETC, yavaş ama derinden ilerliyor. Yavaş yavaş kendini geliştiriyor, adımlarını sağlam atıyor. Ürün farkındalığı çok düzeyde. Coinbase listemesi de bu işin kreması oldu. Tam elde tutulacak koin kıvamına geldi. Coinbase listemelesi ile 25 dolara dayanacaktır.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment