Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! 20 Milyon Kullanıcı Sayısı Aşıldı

Coinbase özellikle kurumsal yatırımcıya yönelik çalışmaları ile  2018 yılında kendinden sıkça söz ettiren bir kripto para platformu haline geldi. Kurumsal yatırımcıya yönelik borsalardan tutun da, Wall Street‘in ünlü firmalarından yaptığı transferlere kadar, Coinbase gerçek anlamda başarılı bir 2018 yılı geçirdi. Forbes tarafından yeni yayınlanan bir habere göre ise, Coinbase 20 milyon kullanıcı sayısını aştı ve dünya devi Fidelity firmasını bile 6.8 Trilyon fark ile izlemeye aldı.

”Coinbase: Fakir İnsanların Borsası”

Kripto para analizleri ve endüstride yaptığı tahminleri ile tanınan simalardan birisi haline gelen Alex Kruger, Twitter üzerinden yaptığı bir kıyaslasmada Coinbase ve Fidelity’i ele aldı. Fidelity şu an ABD içerisindeki en büyük borsa acentesi konumunda ve 6700 milyar dolarlık bir varlığa sahip.

Kruger söz konusu tweetinde ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in 20 milyon kullanıcıya, kullanıc başına 750 dolar ortalama varlığa ve toplamda ise 10-20 milyar dolarlık varlığa sahip olduğunu vurguladı.

Bunun yanı sıra 27 milyon kullanıcıya sahip olan Fidelity ise, kullanıcı başına 255.000 dolar ile bir hayli önde.

Kripto para endüstrisi adeta yeni bir sanayi devrimini getirmişcesine büyümeye devam ediyor ve dünyanın en büyük finansal kurumlarının geçilmesi ise adeta an meselesi haline geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment