Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor! Fannie Mae Yetkilisini Ekibine Kattı

Kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz günlerde adeta art arda yaptığı yüksek profilleri işe alımları bir yenisi daha ekledi ve ekibine yeni bir yasal işlemler sorumlusu kattı.

Genel danışmanlık ve kurumsal hizmet odaklı Fannie Mae‘de genel müdür yardımcısı olarak çalışan Brian Brooks, artık kripto para sektörüne giriş yapmış oldu. Dünyanın kullanıcı sayısına göre en büyük kripto para borsası olan Coinbase’de, 200 kişilik bir ekibi yönetecek ve düzenleyiciler ile hükümet yetkililerini kapsayan ilişkileri yönetecek.  Brian daha önce de aynı alanda uzun yıllar çalışmanın verdiği bir tecrübeye sahip.

Coinbase özellikle yasal ve düzenleyici alanda Brian’ın tecrübelerinden fazlasıyla faydalanmak istiyor. Söz konusu haberi bugün Coinbase CEO’su Brian Armstrong bizzat paylaştı.

Coinbase bünyesinde şu an Brian’ın yöneteceği yasal ve düzenleme konularından sorumlu eski çalışan Mike Lempres ise, bundan sonra şirketin sadece hükümet ile ilgili ilişkilerine, özellikle de Coinbase’in kurucu üye olduğu Blockchain Birliği ve borsanın bu yıl kurup yönettiği Politik Eylem Komitesi kurumlarına odaklanacak.

Geçtiğimiz 10 ay içerisinde, Coinbase finans, iletişim ve mühendislik konularında başkan yardımcılarını bünyesine kattı ki bunların arasında LinkedIn’in analitik ve veri bilimi bölümü başkanı Michael Li gibi inanılmaz isimler de var.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment