Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Büyümeye Devam Ediyor – İrlanda Ofisi Açıldı

15 Ekim tarihinde yapılan resmi bir duyuruya göre,San Francisco menşeli kripto para borsası Coinbase, İrlanda, Dublin içerisinde yeni ofisini açtı.

ABD’nin en büyük borsalarından birisi olmanın yanı sıra en çok kullanıcı sayısına sahip olan platform konumundaki Coinbase, İrlanda’ya açtığı ofis hamlesi ile sadece büyümeyi ve yayılmayı hedeflemiyor. Coinbase aslında bu hamleyi İngiltere‘nin Avrupa Birliğinden çıkması olarak adlandırılan ”Brexit” olayının acil durum planı olarak adlandırmakta.

Yapılan duyuruya göre Dublin ekibi yeni işlerle ilgili konularla ilgilenirken, Londra hala Coinbase’in Avrupa içerisindeki ana ofisi olarak kalmaya devam edecek. İrlanda Mali Hizmetler ve Sigorta Bakanı Michael D’Arcy de borsanın yayılması ve yeni ofisi hakkında yorumda bulundu:

”Coinbase’in Dublin içerisinde yeni bir ofis açmasından dolayı çok mutluyum. Bu karar İrlanda’nın mali hizmetler konusunda rekabetçi tekliflere ve çekiciliğe sahip olmasının altını çizmekte.”

Coinbase İngiltere’nin CEO’su Zeeshan Feroz, the Guardian kaynağına verdiği röportajda şirketin İrlanda içerisindeki yetenek havuzunu genişletmek istediğini belirtti. Feroz bunun yanı sıra Dublin ofisinin temel amacının İngiltere’nin Avrupa Birliğinden çıkması durumunda, Birlikteki diğer ülkelere ve vatandaşlara hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment