Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Canaan Creative Yeni Madencilik Cihazı Avalonminer A911’i Tanıttı

Bitmain‘den sonra dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi madencilik cihazları üreticisi Canaan Creative, yeni cihazı olan Avalonminer A911′i tanıttı ve bunun yanı sıra ”madencilik ısıtıcısı” ve ”taşınabilir madencilik cihazı” projelerinden de söz etti. Canaan geçtiğimiz günlerde madencilik yapan televizyon ve mikrodalga cihazıyla gündeme gelmişti.

Canaan’ın Yeni Amiral Gemisi

Hangzhou tabanlı Canaan Creative yakın zamanda katıldığı Chengdu madencilik zirvesinde yeni ürünlerini tanıttı ve bunlardan birisi de firmanın yeni amiral gemisi ürünü Avaonminer A911 oldu.

Canaan’ın satış direktörü Chen Feng‘in yaptığı tanıtıma göre, yeni cihaz saniyede 18 tera-hash (TH/s)kapasiteye sahip olacak ve 1440w civarında bir enerji tüketimi yapacak. Bunun yanı sıra saniyede kullanılan her bir tera-hash için de 80 watt’lık enerji kullanımı olacağı hesaplanmakta. Avalonminer A911 cihazı yine yakın zamanda Canaan tarafından duyurulmuş 7nm’lik madencilik çipleri ile desteklenecek.

Canaan yaklaşık iki ay önce yeni 7nm’lik çiplerini tanıttıktan sonra, yeni hedefinin 5 nm’lik madencilik çipleri olduğunu vurgulamıştı ancak henüz bu yönde herhangi bir haber gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment