Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’sundan FTX Açıklaması: FTT pozisyonumuz ve likidite sorunumuz yok

Coinbase CEO’su Brian Armstrong piyasadaki mevcut durum hakkında açıklamalarda bulundu. CEO, Coinbase’in FTX, Alameda veya FTT’ye maruz kalmadığını ve likidite sorunu olmadığını söyledi.

Coinbase CEO’su Armstrong sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Binance-FTX anlaşmasının ardından piyasadaki son durumda Coinbase’in likidite tehlikesi içerisinde bulunmadığı yönünde açıklamalarda bulundu. CEO açıklamasında, Coinbase’in herhangi bir FTT pozisyonu olmadığını ve hiçbir şekilde FTX veya Alameda Research‘e maruz kalmadığını bildirdi.

FTX tarafının yaşadığı likidite sıkıntısına değinen Armstrong, Coinbase’in her zaman bu alandaki en güvenilir oyuncu olmak için çabaladığının ve bu tür riskli faaliyetlerin içerisine girmediğinin altını çizdi. Kullanıcılar tarafından yönetilmedikçe müşteri fonlarıyla kati suretle herhangi bir işlem yapmadıklarını belirten CEO, tüm müşteri varlıklarını dolar olarak tuttuklarını ve kullanıcıların istedikleri zaman paralarını geri çekebileceklerini dile getirdi.

Armstrong ayrıca yaşanan bu tür olayların, kripto para piyasasının neden daha sert yasal düzenlemelere ihtiyaç duyduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!