Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’sundan Libra’ya Destek!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda Facebook’un dijital para projesini destekledi.

ABD’deki regülatörlerin Libra’ya karşı çok sert bir tavır sergilediklerinden bahseden Armstrong bunun doğru bir hamle olmadığını düşünüyor.

Libra’ya Baskı

ABD’deki iki senatör bundan kısa bir süre önce Visa ve Mastercard gibi şirketlerin CEO’larına ayrı ayrı mektuplar göndermişti.

Senatörler bu mektuplarda söz konusu şirketlerin CEO’larına Facebook ile kurdukları ortaklığı yeniden değerlendirmeyi öneriyor ve Libra’dan uzak durmaları gerektiğini söylüyorlardı.

Visa, Mastercard, eBay ve Stripe gibi şirketler bu mektuplar gün yüzüne çıktıktan birkaç gün sonra Libra’dan ayrıldıklarını açıkladılar.

Armstrong’dan Destek

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong bu konu hakkında yaptığı açıklamalarda senatörlerin davranışını doğru bulmadığını dile getirdi.

Libra’ya gelen eleştirilerin farkında olduğunu ifade eden Armstrong, buna rağmen senatörlerin Libra’ya karşı sergiledikleri bu sert tavrı tasvip etmiyor. Hatta Armstrong senatörlerin bu mektupları göndererek göz korkutmaya çalıştıklarını ve bunun gereksiz olduğunu vurguluyor. Armstrong’a göre ABD’deki regülatörlerin Libra’ya karşı sergiledikleri tavır ülkedeki rekabet geleneğiyle uyuşmuyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment