Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Commerce ile Toplamda 50 Milyon Dolarlık İşlem Yapıldı

Coinbase Commerce geçtiğimiz yıldan bu yana toplamda 50 milyon dolar değerinde işlem aktardığını açıkladı.

Dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Coinbase geçtiğimiz yıl Coinbase Commerce adlı yeni bir platform kurmuştu. Özellikle bireysel kullanıcılara daha iyi online hizmetler sunmayı hedefleyen şirket, bu amaca Coinbase Commerce ile ulaşabileceğine inanıyor.

Şirket bu amacına tam anlamıyla ulaştı mı bilinmez. Ancak Coinbase Commerce’ün kurulduğu zamandan bu zamana kayda değer bir başarı sergiediğini söylemek mümkün olabilir. Şirket geçtiğimiz gün bir basın duyurusu yayınlayarak o zamandan bu yana toplamda 50 milyon dolar değerinde işlem aktardığını açıkladı.

Coinbase Commerce’ün ürün yöneticisi Justin O’Brien tarafından yapılan açıklamalara göre ayda yaklaşık 10 bin kişiye hizmet veren bu platform hızla büyümeye devam ediyor. O’Brien’a göre birden fazla kripto para ile ödeme yapılabilen ve Şubat 2018’de kurulan bu platform o zamandan beri “istikrarlı bir şekilde” büyümeyi sürdürüyor.

O’Brien’ın açıklamalarına göre Coinbase Commerce zaman içerisinde büyümeye devam edecek ve sektördeki rakiplerinden iyice sıyrılmaya başlayacak.

Kripto para sektörünün en büyük isimlerinden biri olan Coinbase bu gibi platformlarla birlikte sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket ilerleyen zamanlarda ne gibi adımlar atacak göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment