Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Paraların Geleceğini Facebook Gibi Şirketler Belirleyecek

Binance tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre günümüzdeki Facebook ve Samsung gibi şirketler, kripto para sektörünün geleceğini ciddi anlamda etkileyebilirler.

Binance’in araştırma kolu olan Binance Research kısa süre önce yeni bir rapor yayınladı ve kripto para sektörünün olası geleceğiyle ilgili bazı notlar paylaştı.

Şirketin yayınladığı bu raporda günümüzdeki bazı dev şirketlerin kripto para sektöründe oynayabilecekleri rollerden bahsediliyor. Binance Reserch’ün araştırmalarına göre özellikle Facebook ve Samsung gibi dev isimler, kripto para sektörünün geleceğini büyük ölçüde etkileyebilirler. Binance Research’e göre bu şirketler şu anki finans sektörünü tamamen değiştirebilecek güce sahip oldukları gibi bu sektörü ciddi anlamda geliştirebilecek güce de sahipler.

Binance Research kripto para sektörünün geleceğini önemli ölçüde etkileyecek bir diğer şeyin ise sabitkoinler olduğunu düşünüyor. Yayınlanan rapor sabitkoin piyasasının özellikle son zamanlarda kayda değer bir büyüme yaşadığını gösteriyor.

Sabitkoin piyasasının son zamanlardaki performansıyla ilgili araştırmalar yapan Binance, özellikle Tether fiyatının birkaç haftadır kayda değer ölçüde dalgalanmaya başladığını fark etti. Bundan bir süre önce Tether’ın ürettiği USDT’lerin yalnızca yüzde 74’ünü dolar ile desteklediği ortaya çıkmıştı. Binance’e göre USDT fiyatının dalgalanmaya başlamasının başlıca sebebi bu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment