Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase COO’su Asiff Hirji: IPO Yakın Bir Zamanda Gerçekleşmeyecek

Coinbase COO’su Asiff Hirji yakın zamanda yaptığı bir röportajda ünlü kripto para borsasının büyümesine etki eden nedenler ve şu ara çok gündemde olan IPO (ilk halka arz) hakkında konuştu.

Aynı zamanda borsanın Başkanı da olan Hirji, Coinbase’e ”alanında en iyi isme yatırım yapmak istediğini” belirten bir üst düzey yatırımcı tarafından ulaşıldığını vurguladı. Kullanıcı sayısı bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, yakın zamanda yaptığı ürünler ve gelişimler ile ciddi anlamda kendinden söz ettirmiş ve bunun meyvesini de almıştı.

Bloomberg’e konuşan COO, geçtiğimiz günlerde Tiger Management, Andreesen Horowitz ve diğer firmalar tarafından yapılan yatırımın şirketin diğer aşamaya geçmesi için yardımcı olacağını ifade etti. Sektör için kripto para emanet ve depolama çözümlerinin önemli olduğunu belirten yetkili, Coinbase Custody gibi hamlelerin şirketin gelir akışını çeşitlendirmek için yapıldığını açıkladı.

”Bu gibi şirketlerin kripto dünyasına bizimle beraber atlıyor olması çok güzel. Onlar, endüstriyi yönetebilecek ve yaptığı gelişmelerden emin olan birisi ile ortaklık kurmak istediler. Yeni ortaklıklar da kuruma bütünüyle daha fazla tahmin edilebilirlik ve kazanç sağlıyor.”

En çok konuşulan konu olan IPO olayına da değinen COO, şunları ifade etti:

”IPO çok yakın bir zamanda gerçekleşmeyecek olsa da, bizim temel odak noktamız şirketin ücret yapısında yer alıyor. Şu an için bütün gelirimiz işlemlerden sağlanıyor ancak bu yakın bir zamanda değişecek.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment