Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CTO’su: Kripto Paralar Teknolojinin Gözdesi Olma Yolunda İlerliyor

Coinbase yöneticisi Balaji Srinivasan, yaptığı açıklamada kripto paraların artık teknoloji çevrelerinde göz bebeği haline gelmeye başladığını açıkladı. Başarılı yönetici, yaptığı açıklamada Google yöneticilerinin oğullarının kripto para madenciliği yapmasını örnek göstererek, Blockchain ve kripto paralar konusunda farkındalığın gözle görülür bir şekilde arttığını ifade etti. Srinivasan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Sundar Pichai ve Sergey Brin’in çocukları kripto para madenciliği yapıyor. Facebook, Blockchain ile ilgili araştırmanı sıklaştırdı. Microsoft, Amazon, Google Cloud ve diğer birçok platform da sürekli olarak Blockchain ile ilgili çalışmalar yapıyor. Yani, kripto paralar teknolojinin ana akım aktörlerinin ilgi alanına iyiden iyiye girmeye başladı.”

2018’in başından bu yana yaşanan yüzde 63’lük düzeltmenin sonucunda toplam piyasa hacmi 800 milyar dolardan 210 milyar dolara kadar düşmüştü. Tüm bunlara karşın teknik alt yapı ve geliştirmeler anlamında bu dönemi kripto para ve Blockchain sektörünün çok çok iyi geçtiğini söylemek mümkün. Birçok kripto parada teknik manada ciddi geliştirmeler ve iyileştirmeler sağlanırken, dev şirketler de bu sektöre gittikçe artan bir ilgi duymaya başladı.

Srinivasan’ın da ifade ettiği gibi, artık teknoloji çevrelerinde daha da gür bir sesle konuşulmaya başlanan Blockchain ve kripto paralar, önümüzdeki dönemde de bunu devam ettirmeyi amaçlıyor. Bunların fiyata yansıdığını söylemek şu aşamada pek mümkün olmasa da, yeni gelecek yatırımcıların ve diğer faktörlerin katkısıyla, bu fiyatların artabileceği yorumları yapılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment