Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hublot Sonunda Çok Merak Edilen Bitcoin Saatini Tanıttı ve Fiyatını Açıkladı

LVMH grubunun sahip olduğu dünya devi İsviçre saat markası Hublot, bir süredir Bitcoin‘in 10. yılına özel üretmeyi planladığı özel saati ile gündeme gelmekteydi.  Hublot, 19 Eylül tarihinde yaptığı resmi bir açıklama ile yeni saati Big Bang Blockchain‘i duyurmuş ancak saatin detaylı fotoğraflarını veya videosunu yayınlamamıştı. Fiyat bilgisi de saatin bilinmeyen özelliklerinden bir tanesi olarak öne çıkmaktaydı.

Saat özel üretim olmasından dolayı sadece 210 adet üretildi ve sınırlı sayı 210’un sembolize ettiği şey ise Bitcoin arzının asla 21 milyonu aşmayacak olması.  Bloomberg kaynağının 6 Kasım tarihli haberine göre ise, Hublot’un CEO’su Ricardo Guadalupe saatin 25.000 dolar değerinde Bitcoin (mevcut Bitcoin değerine göre) ile satın alınabileceğini duyurdu.  Bunun yanı sıra firma saatin daha fazla detayını gösteren bir videoyu da kendi resmi Twitter adresinden yayınladı ve bekleyenleri daha da heyecanlandırdı.


Hublot’un saat için attığı tweet içerisindeki açıklamalarda ise Bitcoin’e övgüler yer almakta:

”Bütün dijital varlıkların en ikonik olanı Bitcoin gibi değerli ve nadir olan yeni BigBangP2P, bu çığır açan yeniliğin 10. yıl dönümünü anmak adına üretildi […]”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment