Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CTO’su Şirketten Neden Ayrıldı?

Kripto para sektöründe bugünün en önemli gelişmelerinden birisi de Coinbase CEO’su Balaji Srinivasan’ın şirkette geçirdiği bir yılın ardından görevi bırakacağını açıklaması oldu. Coinbase’in son bir yıl içerisinde kaybettiği 12. üst düzey yönetici olan Srinivasan, Twitter üzerindne kısa bir açıklama yaparak şirketten ayrıldığını kamu oyu ile paylaşırken, bu durum kripto para sektöründe bazı teorileri de beraberinde getirdi.

Başarılı yöneticinin şirketten ayrılacağını açıklamasının üzerine konuyla ilgili bir mesaj paylaşan Bitcoin Advisory kurucusu Pierre Rochard, deneyimli ismin kripto para devinden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı.

Rochard, Srinivasan’ın yaptığı açıklamadan ötürü bir sürpriz yaşamadığını ifade ederken, şunları yazdı:

”Balaji’nin Coinbase’den ayrılması benim açımdan hiç de sürpriz olmadı. Çünkü o Coinbase’den ayrılmak zorundaydı. Bir şeyleri düzeltmeye çalışıyordu.”

Coinbase’de çalıştığı dönemde oldukça yetenekli bir kripto para ekibi kurma planları olduğu ifade edilen Srinivasan’ın bunu gerçekleştirmesi ise mümkün olmadı. Konuyla ilgili çıkan diğer haberlerde ise başarılı yöneticinin istediği gibi bir hareket alanı bulamadığı ve özgür olamadığı gerekçesi ile şirketten ayrılma kararı aldığı ifade edildi.

Srinivasan, yaptığı açıklamada her ne kadar şirkette geçirdiği zamanın eğlenceli ve güzel olduğunu ifade etse de, çıkan haberlere göre işin perde arkası pek de öyle değil. Hem başarılı yöneticinin bundan sonra ne yapacağı, hem de Coinbase’in CTO pozisyonuna kimi atayacağı, şu an için gizemini koruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment