Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV’de Kötü Gidiş Sürüyor

Son dönemin en popüler kripto paralarından birisi olan ve geçtiğimiz günlerde Binance’te listelenen Cosmos (ATOM) çıkışını sürdürüyor. ATOM koini, son olarak adı çeşitli skandallar ve tartışmalar ile anılan Bitcoin SV’yi geride bıraktı ve bir süreliğine de olsa 14. sıraya çıkmayı başardı. Şu anda hemen hemen at başı giden iki projeyi tam olarak 5 milyon dolar ayırıyor.

Son dönemde Binance’den delist edilmesi ile gündeme gelen ve daha sonra diğer önde gelen kripto para borsalarının da borsa dışı bıraktığı Bitcoin SV’de fiyat 53 dolara kadar gerilemiş durumda. Kasım 2018’de ilk fork olduğu zaman Bitcoin Cash ile benzer fiyatlardan işlem gören kripto para, şu an için ise o günleri adeta mumla arıyor.

Bitcoin SV 53 dolardan işlem görürken, yaşanan hard fork sonrasında Bitcoin Cash ABC olarak yoluna devam eden Bitcoin Cash ise, şu anda 278 dolardan kendisine alıcı buluyor. Bitcoin SV’nin toparlanıp toparlanmayacağı merak konusu olmaya devam ederken koinin arkasındak isim Craig Wright ise, iddiasından geri adım atmış değil.

Öte yandan Binance CEO’su CZ’nin listeleme parası almadan listeledik dediği Cosmos ise, çıkışını sürdüyor. Türk kripto para camiası arasında da popüler olan kripto para, şu anda Coin Market Cap listesinin 15. sırasında yer alıyor ve 4,93 dolardan kendisine alıcı buluyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment