Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Custody’den İki Önemli Transfer

Kripto para sektörünün en büyük eksiklerinden birisi olan güvenli saklama ve depolama konusunda, önemli bir alternatif olmak için çalışmalarına tam gaz devam eden Coinbase borsasının iştirak şirketi Coinbase Custody, iki önemli isim ile kadrosunu güçlendirdi.

Firmadan yapılan açıklamada, ekibe katılan yeni isimlerin daha önceki dönemde New York Eyalet Bankacılık Departmanı ve New York Finansal Hizmetler Departmanı’nda görev yaptığı ve bundan sonraki süreçte bu ikilinin Coinbase Custody için ter dökeceği açıklandı.

Coinbase’den yapılan açıklamada Richard Neiman ve Robert Easton adındaki bu isimlerin şirketin gücüne güç katacağı yorumu yapılırken, şu ifadeler kullanıldı:

”Daha önceki dönemde çok kritik kurumlarda önemli görevler yapmış olan Richard Neiman ve Robert Easton ile çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz.’Bu alanda çok tecrübeli olan isimlerin de aramıza katılması ile daha güzel bir sürece yelken açmayı umuyoruz.”

Neiman, Coinbase Custody’e gelmeden önce PwC’de global regülasyon biriminin başında yer alıyordu.

Bir diğer isim Easton’un ise, New York’da regülasyon konusunda çok ünlü bir isim olduğu ifade ediliyor. Easton, bu görevinden önce 15 yıl boyunca üst düzey kurumların üst düzey pozisyonlarında çalıştı ve temel olarak regülasyon süreçlerine odaklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment