Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dev Borsa Coinone, Önemli İki Firma ile Anlaştı

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinone, güvenlik konusunda ek önlemler almaya devam ediyor.

Sektörün de önemli oyuncuları arasında gösterilen firma, güvenlik sistemlerinin seviyesinin arttırılması için, Xangle ve CertiK ile anlaşma imzalandığını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak yapılan basın açıklamasında denetleme firması CertiK’e ek olarak, siber güvenlik alanında faaliyet gösteren Xangle ile de anlaşma yapıldığı ifade edilirken, bu anlaşmalar sonrasında şirketin yeni bir döneme başladığına vurgu yapıldı.

Xangle’ın kripto para borsasının güvenliği ve bu sürecin nasıl daha iyi yönetileceği ile ilgili olarak çalışma yapması bekleniyor. Buna ek olarak kripto para yatırımcılarıan da koruma sunacak olan firma, aynı zamanda tokenleri de inceleyecek. Hangi tokenin borsada listelenmek için uygun olduğu vs. gibi konularda da borsaya danışmanlık verilecek.

Bir diğer anlaşılan firma olan CertiK ise, bilindiği gibi dünyaca ünlü kripto para borsası Binance ile çalışıyor. Denetleme firması olarak görev yapan CertiK, kod seviyesinden başlamak üzere, borsada listelenecek olan koinleri denetleyecek. Borsada listelenme yolunda başvurular yapan ya da ileriki dönemde listelenecek olan kripto paralar, CertiK’in denetiminden ve araştırmasından geçtikten sonra süreç karara bağlanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment