Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Earn.com’u Kapatıyor!

2018 yılında 100 milyon dolarlık bir yatırım ile büyük bir adım atan Coinbase kripto para borsası, ilgili platform Earn.com’u kapatma kararı aldı.

Earn.com ilk satın alındığında müşterilerin ticari mesajlara cevap vermeleri veya belirli görevleri tamamlamaları karşılığında kripto para ile ödeme alabilmesini sağlıyordu. San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase ne yazık ki Earn.com’u kapatma kararı aldı ve bunu e-posta ile kullanıcılara duyurdu.

Earn.com’u kendi girişimi Coinbase Earn’e daha fazla odaklanabilmek için kapattığını da açıklayan Coinbase, kullanıcılara bütün fonlarını çekmeleri için 2 aylık bir süre verildiğini de belirledi. Coinbase Earn’ün geliştirilmesinin hız kazanacağını açıklayan Coinbase yetkilileri, insanların yeni kripto paralar ve kripto para ekosistemi hakkında bilgi sahibi olmasını istediklerini de belirtti.

Coinbase Earn temel olarak farklı kripto para birimleri hakkında eğitici videolar düzenleyip bunlara katılan kullanıcılara düşük miktarlarda kripto para ödülleri vermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment