Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Günlük Kripto Satın Alma Limitin 25.000 Dolara Çıkartıyor ve Havale İşlemlerini Anlık Hale Getiriyor

Önde gelen kripto para platformlarından Coinbase, adeta bir gün içerisinde 2-3 gelişme duyurmaya başladı. Daha bugün yayınladığımız eski Microsoft ve Amazon yöneticisini kendi bünyesine katma haberinin üzerinden bir kaç saat geçmesine rağmen, Coinbase kendi bloğundan yeni bir gönderi daha paylaştı.

Firma yaptığı yeni duyuruda günlük satın alma limitini 25.000 dolara çıkartacağını ve kullanıcıların banka transferleri için de ”anlık” trading imkanı sunacaklarını ifade etti. Kullanıcılar eski sistemde bu fonların aktarılması için beş güne kadar bekleyebilme olasılığına sahipmiş. Ancak Coinbase getirmeyi istediği bu yeni sistem ile bu durumun tamamen değişeceğini vurgulamakta.

”Birisi kayıt olma kararını verdiğinde, kripto para satın almaya başlamak için günlerce beklemek zorunda kalmak istemiyor.”

”Banka havalesi ve bankamatik kartları ile yapılan anlık transferleri destekliyor olsak da, banka hesabınızdaki direkt hesaptan yapılan işlemlerin onaylanması günler sürebiliyor. Bu yeni güncelleme ile müşteriler kendi banka hesaplarından gönderilen fonlar karşılığında direkt bir kredi alabilecek. Müşteriler bu sayede kendi Dolar cüzdanlarından anlık olarak kripto alıp satabilecek ancak bankadan gelen fonların onaylanması tamamlanana kadar sahip olduğu fonları Coinbase’in dışına gönderemeyecek.”

Coinbase tarafından yapılan açıklamada günlük satın alma limiti 25.000 dolar olarak yükseltilmiş olsa da, bunun sadece platformun kimlik doğrulama sürecini yapmış kullanıcılara açık olacağı vurgulanmakta. Coinbase hala bu yenilikleri ABD vatandaşı olmayan müşterilerinin de kullanması için çaba sarf ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment