Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase International’ın Pepe Coin’i Listeleyeceğini Duyurması Yükseliş Getirdi!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, en popüler meme coinlerden Pepe (PEPE) için vadeli işlemleri açacağını duyurdu.

Coinbase’in 11 Nisan tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da PEPE için sürekli vadeli işlemler başlayacak.

Yapılan açıklamaya göre vadeli işlemler borsası olan Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da 1000PEPE-PERP işlemleri TSİ 18 Nisan saat 12.30’da işleme açılacak.

Coinbase International Exchange, ABD dışındaki müşterilerine de sürekli vadeli işlem hizmeti sunmak için Bermuda’dan eylülün sonunda onay almıştı.

Coinbase daha önce Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Stellar (XLM), Polygon (MATIC), Bitcoin Cash (BCH), Celestia (TIA), Injective (INJ), Sei (SEI), Aptos (APT), Filecoin (FIL), Sui (SUI), Polkadot (DOT), Internet Computer (ICP) ve Near Protocol (NEAR)  için sürekli vadeli işlemleri başlatmıştı.

CoinGecko verilerine göre PEPE söz konusu duyuru ile birlikte 0,00000682 dolar seviyelerinden %10’a yakın yükselişle 0,000007502 dolara erişti. PEPE yazım esnasında 0,00000709 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!