Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opsiyon Piyasasına Dikkat: Bugün 1,5 Milyar Dolarlık Bitcoin’in Son Günü!

Bugün Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) özelinde milyarlarca dolarlık opsiyonun vade süresi dolacak.

Greeks Live 12 Nisan tarihli paylaşımında, Bitcoin ve Ethereum için kritik değere sahip opsiyon verilerine yer verdi. Sunulan verilerde vade tarihi 12 Nisan olan 21.000 BTC’lik opsiyonunun 1,5 milyar dolarlık bir nominal değerle sona ermek üzere olduğu belirtildi.

Bu opsiyonların 0,62 Put Call (alımların satımlara oranı) oranına sahip olduğu ve maksimum seviyesinin de 69 bin dolara işaretlendiği vurgulandı.

Bununla birlikte yine vade tarihi 22 Aralık olan 230.000 ETH opsiyonunun 800 milyon dolarlık bir nominal değerle sona ermek üzere olduğu işaret edildi. Söz konusu Ethereum opsiyonlarının 0,49’luk bir Put Call (satımların alımlara oranı) oranı var ve 3.425 dolar seviyesi maksimum acı seviyesine işaret ediyor.

Kripto para piyasasındaki volatilitenin son dönemde artış sergilediğini belirten Greeks Live, 69 bin ve 3.425 dolarlık max pain bölgelerinin kolayca gelebileceğini kaydetti.

Ethereum özelindeki opsiyon miktarında artış görülürken 800 milyon dolarlık nominal değer son zamanlardaki en yüksek hacim olarak kayıtlara geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!