Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kendi Referans Programını Oluşturacağını Açıkladı

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Coinbase, yeni bir referans programı oluşturduğunu açıkladı.

Kripto para sektöründeki Binance ve KuCoin gibi çeşitli borsalar, kendi referans programları sayesinde kullanıcı sayılarını arttırıyor ve böylece mevcut kullanıcılarını ödüllendiriyorlar.

Sektörün Binance gibi önde gelen borsalarından olan Coinbase de kendi referans programını oluşturacağını duyurdu. Coinbase, platforma yeni kullanıcı kazandıran blogların ve sitelerin ödüllendirileceğini açıkladı.

Şirketin Twitter üzerinden yaptığı duyuruya göre Coinbase’in referans programını kullanarak yeni kullanıcı kazandıran kişiler, referans oldukları kişinin ilk 3 ay boyunca ödeyeceği işlem ücretlerinin yüzde 50’sini alabilecekler (alım-satım dahil). Bu referans programında hem kripto para hem de PayPal kullanmak mümkün olacak.

Kripto para borsalarında kullanılan referans programları hem borsalara hem de programa dahil olan yatırımcılara çeşitli avantajlar sunabiliyor. Borsalar bu programlar aracılığıyla daha az reklam maliyetiyle kullanıcı sayılarını artırıyor, yatırımcılar ise bu program aracılığıyla platforma yeni üye kazandırıp fazladan gelir elde ediyorlar.

Halihazırda çeşitli reklam ve ortaklık kampanyaları yürüten Coinbase, bu program sayesinde kullanıcı sayısını ciddi ölçüde artırabilir. ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, son zamanlardaki çalışmalarını hızlandırdı ve kurumsal yatırımcılara odaklanmaya başladı.

Coinbase’in kurumsal yatırımcılara sunduğu hizmetler, kripto para piyasasına giriş yapan yatırımcı sayısının genel olarak artmasına yol açabilir. Coinbase, kurumsal yatırımcıların spesifik ihtiyaçları olduğunu ve öncelikle bunların karşılanması gerektiğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment