Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kıdemli Danışmanına Göre Kurumlar Kripto Para Sektörüne Akın Ediyor: Benimsenme “çok hızlı” ilerliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in kıdemli danışmanı John D’Agostino, kripto paraların kurumsal benimsenmesinin “çok hızlı” ilerlediğini söyledi.

Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci’nin moderatör olduğu röportajda açıklamalarda bulunan John D’Agostino, diğer endüstrilere oranla kripto para benimsenmesinin çok hızlı ilerlediğini belirtti.

Yeni varlık sınıflarının geliştirilmesinin genellikle uzun zaman aldığını söyleyen D’Agostino, kripto paralarda bu durumun böyle ilerlemediğini düşünüyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Emtia Vadeli İşlem Sözleşmeleri Komisyonu (CFTC) arasında yaşanan kripto tartışmasının, kripto para piyasası için çok olumlu bir şey olduğunu belirten kıdemli danışman şu ifadelere de yer verdi:

Benim gibi 15 yılını emtiaları ana akım haline getirmeye çalışan biri için kripto para benimsenmesi çok hızlı ilerliyor.

ABD regülatörlerinin bu teknolojinin büyümesine zarar vermekten çekinmeyeceğini söyleyen D’Agostino, SEC tarafından ilerleyen zamanlarda spot Bitcoin ETF’lerine onay geleceği konusunda emin olduğu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Georgetown Üniversitesi’ndeki bir etkinlikte konuşan SEC Başkanı Gary Gensler, CFTC’ye kripto para piyasasındaki bazı varlıkları denetlerken daha fazla yetki verilmesi gerektiğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!