Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kripto Para Yatırımcılarının Korkulu Rüyası İçin 2 Ağ Desteği Ekledi!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, yanlışlıkla yapılan kripto para işlemlerinin kurtarılmasını sağlayan altyapı hizmetine yeni iki blokzincirini dahil etti.

Coinbase tarafından 2022 yılının Aralık ayında piyasaya sürülen ve sadece Ethereum (ETH) tabanlı yapılan yanlış işlemlerin kurtarılmasına yardımcı olan hizmet, BNB Smart Chain (BSC) ve Polygon (MATIC) ağlarına da genişletildi.

Bu sayede yanlış ağa gönderilen ve desteklenmeyen tokenların kurtarılmasını ve kullanıcıya geri iade edilmesini sağlayan Coinbase, blokzinciri yelpazesini ve desteklediği token sayısını daha kapsayıcı hale getirmiş oldu.

Coinbase Polygon ağı için desteğini Aralık 2023’te başlatmıştı ama çok sınırlı sayıda varlık için kapsama alanına giriyordu. Yeni yapılan duyuruda, BNB Smart Chain entegrasyonuna paralel olarak Polygon ağında desteklenen altcoin sayısının da artırıldığına yer verildi.

Konu hakkında The Block’a konuşan Coinbase ürün müdürü Vignesh Muralidharan, söz konusu hizmet sayesinde şimdiye kadar 160 milyon dolardan fazla varlığın kurtarıldığını söyledi:

Bu işlemler toplam transferlerin küçük bir kısmını oluştursa da, bu hatalar anlaşılabilir bir şekilde müşterilerin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Bu araçla amacımız, bu hayal kırıklıklarından bazılarını hafifletmek ve müşteri deneyimini iyileştirmektir. Şimdiye kadar 160 milyon dolardan fazla varlığın bu yöntemle kurtarılmasını sağladık.

Coinbase tarafından 27 Şubat Salı günü yapılan açıklamada, bu desteğin BNB Smart Chain özelinde 3.000 farklı altcoin’i kapsayacağına yer verildi:

Blokzinciri üzerinde kurtarmayı kolaylaştırmaya yardımcı olmak için, ERC-20 self servis varlık kurtarma aracımızı yalnızca Ethereum’da değil, aynı zamanda BNB Smart Chain ve Polygon’da da varlıkların kurtarılmasını destekleyecek şekilde yükselttik. Bu genişleme, BNB Smart Chain’de desteklenmeyen yaklaşık 3.000 token’ın kurtarılmasını destekleyecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!