Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kullanıcıları Artık Borsa Üzerinden Brave’in Basic Attention Token’ini Alıp Satabilecek!

Dünyanın en büyük ve kullanıcı sayısı bakımından lider kripto para borsası Coinbase, geçtiğimiz günlerde Brave tarayıcısının Basic Attention Token‘ini (BAT) kendi Coinbase Pro platformunda listelediğini açıkladıktan sonra, şimdi de bireysel kullanıcılar için olan trading platformunda listeleyeceğini açıkladı.

Borsa geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı açıklamada, kripto para kullanıcılarının bundan sonra direkt olarak Coinbase.com‘un yanı sıra Android ve iOS uygulamalarından da BAT alıp satabileceklerini duyurdu.

Önde gelen kripto para borsası söz konusu token’i ilk listeleme duyurusunu geçtiğimiz Cuma günü, kendi profesyonel traderları için olan platformu için duyurmuştu ki BAT, 0x sonrası Coinbase’e girmeyi başaran ikinci ERC-20 tabanlı kripto para birimi olmaya hak kazandı.

Ancak basın saatine göre bütün müşteriler BAT alım ve satımı yapamıyor. Borsa yaptığı duyuruda bazı bölgelerde farklılık olabileceğini ve BAT’ın şimdilik New York eyaleti vatandaşları için trading hizmetlerine açık olmayacağını vurguladı. Coinbase Pro müşterileri de New York içerisinde henüz BAT token’i alım satımı yapamıyor ve bunun temel nedeni eyaletin sahip olduğu dünyanın en katı finansal regülatörlerinden birisi olan NYDFS.

BAT fiyatı söz konusu duyuru esnasında anında %5 sıçrama yapsa da, basın saatine göre kırmızı bir tablo çizmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment