Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Listelemeyi Düşündüğü 50 Kripto Parayı Açıkladı

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Coinbase, listelemeyi düşündüğü 50 kripto parayı ve bunları değerlendirmeye aldığını açıkladı.

12 Nisan tarihinde resmi blog sayfasından açıklama yapan Coinbase, 2022 yılının 2. çeyreğinde değerlendirmek üzere 50 kripto para seçtiğini duyurdu. Bunların 45 tanesi ERC (Ethereum tabanlı) olurken diğer 5 tanesi ise Solana tabanlı.

Değerlendirmeye aldığı kripto paralar; ALEPH, Arcblock, BiFi, Big Data Protocol, Binance USD, BitDAO, Botto, TIME, Coin98, DappRadar, DEXTools, DFX Finance, Dope Wars Paper, DREP, Elastos, Gemini USD, Honey, Hopr Token, Index Cooperative, Indexed Finance, Jupiter, Kromatika, LockTrip, MATH, Monavale, Morpheus Labs, mStable Governance Token: Meta, Muse, Nest Protocol, Opacity, OpenDAO, PARSIQ, PolkaFoundry, Polkamon, RAC, SelfKey, StackOS, StaFi, Strike, Student Coin, SwftCoin , Sylo, TE-Food, UnMarshal, Wrapped Amplefort, Apricot Finance, Bitspawn, Green Satoshi Token, Media Network ve Realy’dir .

Coinbase, Hindistan’a yaptığı yatırımları artırdığını duyurmuştu ve 4 Nisan tarihinde resmi blog sayfasından yaptığı açıklamada:

Kriptonun gerçek potansiyeline ulaşabilmesi için dünyanın herhangi bir yerindeki kullanımının oldukça kolay olması gerektiğini düşünüyoruz.

demişti. Bunun bir devamı olarak Coinbase, kriptonun gerçek potansiyeline ulaşması için daha fazla kripto parayı hizmete sunmak istediğini açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!