Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Hindistan’a Yatırım Faaliyetlerini Hızlandırıyor

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Coinbase, Hindistan’a yaptığı yatırımları artırdığını duyurdu.

Coinbase’in 4 Nisan tarihinde resmi blog sayfasından yaptığı açıklamada:

Kriptonun gerçek potansiyeline ulaşabilmesi için dünyanın herhangi bir yerindeki kullanımının oldukça kolay olması gerektiğini düşünüyoruz.

dedi.

Hindistan’ın yazılım konusunda oldukça iyi olduğu belirtilen yazıda Coinbase, kripto ve web3 teknolojisi için Hindistan’ın hedeflerini hızlandırmaya yardımcı olabileceklerini düşünüyor.

7 Nisan tarihinde kripto ve web3’ün geleceğini tartışmak amacıyla Bangalore’de bir kripto organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirten kripto para borsası, yatırım kolu olan Coinbase Ventures’in ev sahipliği yapabilmesi için Builders Tribe ile ortaklık kurduklarını açıkladı.

Coinbase Ventures’ın kripto ve web3 alanında çalışmalar yürüten Hintli teknoloji şirketlerine 150 milyon dolarlık yatırım yaptığı belirtiliyor.

Coinbase, Hindistan’da 300’den fazla tam zamanlı çalışanı işe aldığını ve bu yıl içerisinde bu sayıyı 1000’den fazla yapmak istediklerini açıkladı.

Coinbase ayrıca Hindistan’daki kripto ve web3 teknolojisinin geleceğinin inşa edilmesine yardımcı olacakları için heyecan duyduklarını belirtti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!