Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase PRO, Kullanıcıların Güvenliğini Arttıracak İki Yeni Özellik Sunuyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan ABD merkezli Coinbase, yakın zamanda geliştirdiği Coinbase PRO platformuna bazı yeni özellikler getirdi. Coinbase, ‘adres defteri’ ve adres listeleme’ adları altında getirdiği bu iki yeni özellikle birlikte kullanıcılara çok daha güvenli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Coinbase PRO’ya Yeni Özellikler

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından olan ABD merkezli Coinbase, Coinbase PRO platformunu kullanan kişileri memnun edecek iki yeni özellik getirdi: adres defteri ve adres listeleme.

Şirket, bu iki yeni özelliğin duyurusunu kendi blogu aracılığıyla yaptı. Coinbase, paylaştığı gönderide bu özellikleri kısaca şöyle tanımlıyor:

  • Adres Defteri: Sıkça kullanılan cüzdan adreslerinin takibini kolaylaştırıyor
  • Adres Listeleme: Adres Defteri’ndeki adreslere yapılan kripto para aktarımlarını kısıtlıyor

Kripto para piyasasındaki kişilerin zaman zaman yaşadıkları problemler arasında yanlış adrese gönderim yapmak bulunuyor. Eğer karşıdaki kişi durumu fark edip iade yapmazsa; yanlış adrese gönderilen paraları geri almanın maalesef herhangi bir yolu bulunmuyor.

Coinbase, bu iki özelliği tam olarak da bu sorunun yaşanmasını önlemek için getirdi. Coinbase kullanıcıları, ‘adres defteri’ özelliği sayesinde aşina oldukları ve güvendikleri adresleri kaydedebilecekler. Kullanıcılar böylece kripto para aktarımı yaparken birinin cüzdanını bulup kopyala yapıştır yapmak zorunda kalmayacaklar. Kullanıcıların yapmaları gereken tek şey, adres defterini açıp yalnızca birkaç karakter yazmak. Defter, kullanıcının aradığı adresi otomatik olarak kullanıcıya sunacak.

Adres Listeleme özelliği ise şu işe yarıyor: Coinbase PRO kullanıcıları yalnızca adres defterinde kayıtlı olan adreslere para aktarımı yapabilecekler. Opsiyonel olan bu özelliği kullanıp kullanmamak tamamen kullanıcılara kalmış.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment