Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pantera Capital CEO’su: ‘Bitcoin’in Düşük Fiyatı Yatırımcılar İçin Bir Fırsat’

Pantera Capital’ın CEO’su olan Dan Morehead, yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda Bitcoin fiyatı ve kripto para sektörünün mevcut durumu hakkında konuştu.

Geçen Yılla Kıyaslama

Bitcoin geçtiğimiz yılın ekim ayında yavaş yavaş ivme kazanmaya başlamış, ilerleyen aylarda da 20 bin dolar sınırına kadar yükselmeyi başarmıştı. Pantera Capital’ın CEO’su Morehead, şu an içinde bulunduğum ekim ayıyla geçtiğimiz yılın ekim ayı arasında ciddi farklar olduğunu söyledi. Ancak Morehead’e göre kripto para sektörü geleceğe dönük bir sektör ve bu yüzden her daim geleceği düşünmek gerekiyor.

Morehead’e göre kripto para piyasasına giriş yapmayı düşünen kişiler, anlık servet beklemek yerine daha uzun vadeli planlar yapmalılar. Morehead ayrıca piyasanın şu an yaşadığı durumun aslında daha önce de yaşandığını, yalnızca sayıların farklı olduğunu düşünüyor. Morehead’in kripto para sektöründeki yatırımcılar hakkındaki yorumu şu şekilde:

“Bitcoin ve genel olarak kripto para piyasasındaki yatırımcılar, düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satma mantığını kavramalılar. Piyasada yaşanan artışların yüzdelerini hesapladık ve fark ettik ki yatırımcıların yapmaları gereken tek şey piyasayı sakin bir şekilde takip etmek ve spekülasyonlara kapılmamak.”

Morehead ayrıca şu anda birkaç ay öncesine kıyasla oldukça düşük bir fiyata sahip olan Bitcoin’in, yatırımcılara ciddi bir fırsat sunduğunu düşünüyor. Hatta Morehead’e göre Bitcoin’in şu anki durumu, adeta bir ‘iki al bir öde’ kampanyasına benziyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment