Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase: ”Ripple İçin Yeni Karar Yok”

Amerikan menşeili kripto para borsası Coinbase, mevcut ticaret ögelerine Ripple‘ın XRP tokenını ekleyeceği söylentilerini reddetti. Spekülasyonlar, CNBC’nin 6 Mart tarihinde yayınlanan ”Fast Money” programının özel bölümünde Coinbase operasyon direktörü ve başkanı Asiff Hirji ile Ripple genel müdürü Brad Garlinghouse‘un yan yana görülmesi üzerine ortaya çıkmıştı. Söylentileri kanıtlayan bir gelişme olmamasına rağmen XRP’nin fiyatı, Pazartesi günü 1 doların üzerine çıktı.

Takip eden saatlerde sessizliği koruyan Coinbase nihayetinde Twitter üzerinden söylentilerle ilgili açıklama yaptı. Şirket, Ocak ayında yeni kripto paraların kaydedilmesi üzerine yaptıkları açıklamayı işaret ederek ”içişleri ile ilgili profesyonel bir komitenin” verdiği kararların şimdilik değişmediğini belirtti.

”4 Ocak 2018 tarihli açıklamamız hala geçerlidir; GDAX veya Coinbase için yeni varlıklar ekleme kararı alınmadı.

Bunun zıddını belirten açıklamalar gerçek dışıdır ve şirket tarafından onaylanmamıştır.

Planlanan CNBC programı içinse, Garlinghouse ve Hirji’nin panelde beraber mi yoksa ayrı olarak mı konuşma yapacaklarının belli olmadığı açıklandı.

Sunucu Melissa Lee bugün erken saatlerde, kripto temalı programın bir görüntüsünü Twitter’da paylaştı. Programda ayrıca Passport Capital kurucusu John Burbank ile Social Capital kurucusu ve CEO’su Chamath Palihapitiya’da yer alacak.

Ulaşılabilen Ripple yetkilileri ise söylentiler ile ilgili yorum yapmayı reddetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment