Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Tarayıcı Cüzdanı Coinbase Pay’i Tanıttı

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından Coinbase, “Chrome”un bir uzantısı olarak çıkarılacak dijital cüzdan Coinbase Pay’i tanıttı.

Coinbase 16 Mart tarihinde resmi blog sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile yeni tarayıcı cüzdanı Coinbase Pay’i duyurdu.

2021 yılında merkeziyetsiz finansın (DeFi), NFT’lerin ve diğer web3 hizmetlerinin büyük bir benimsenme gördüğü belirtilen açıklamada, Coinbase Pay’in aynı uygulama içerisinde DeFi hizmetlerini ve NFT satın alım hizmetlerini barındıracağı söylendi.

Daha öncelerde Coinbase hesaplarına para yüklemek için Coinbase.com’a girmeleri, hesaplarını açmalarını ve cüzdan adreslerini kopyalayıp-yapıştırmaları gerekiyordu. Coinbase, yeni çıkaracağı cüzdan sayesinde bu işlemlerin artık manuel olarak yapılmasına gerek kalmadığı ve bu sayede hata payının en aza indirildiğini belirtiyor.

ABD ve Kanada’da yaşayan Coinbase kullanıcılarının transfer yapabilmeleri için banka kartlarını kullanabileceği söyleniyor. Kullanıcıların cüzdandan faydalanabilmek için tek sefere mahsus Coinbase hesaplarına bağlamaları gerekiyor.

Coinbase yaptığı açıklamada:

Coinbase cüzdan uzantısı sayesinde DeFi protokollerinden gelir elde edebilir, merkeziyetsiz borsalardan (DEX) kripto para alıp-satabilirsiniz. Ayrıca ödeme bilgileriniz Coinbase’de güvenli bir şekilde saklanıyor olacağından dApp’lerle rahat bir şekilde etkileşim kurabilirsiniz.

dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!