Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase USDC Sahiplerine Yüzde 1,25 Faiz Ödeyecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, soluk geçen 2019 yılının sonlarına doğru birbiri ardına yenilikler yapmaya başladı.

Coinbase’in yaptığı son hamle aslında alım satım yapmadan bile kripto para birimleri üzerinden para kazanmayı sağlayacak. San Francisco merkezli kripto para borsasının kullanıcıları Çarşamba gününden itibaren sahip oldukları ABD doları endeksli stabil kripto para birimi USDC üzerinden yüzde 1,25 faiz elde edebilecekler. Yıllık faiz veriminin yüzde 1,25 olduğu vurgulandı ve Coinbase ürün yöneticisi Paul Katsen konu hakkında şunları ifade etti:

”Müşterilerin Coinbase üzerindeki varlıklarını arttırabilmeleri için daha fazla yol ve yöntem inşa etmeye uğraşıyoruz. Kötü müşteri tecrübesi olarak bildiğimiz olaylardan birisi, paranızı banka hesabınızdan çok az faiz kazanmak için Coinbase ve banka hesabı arasında gönderip almaktır. Biz de bu tecrübelerin bazılarını bir araya getirerek, bunu Coinbase üzerinde yapmalarını amaçlıyoruz.”

Kullanıcıların Coinbase hesaplarında minimum 1 USDC değerinde bakiyesi olduktan sonra faiz otomatik olarak işleyecek ve herhangi bir ek ücret veya komisyon alınmayacak. Kullanıcılara ödeme aylık olarak yapılacak ve kazanılan bütün faiz getirisi gerçek zamanlı olarak Coinbase üzerinden görüntülenip, başka bir kripto para birimi almak için kullanılabilecek.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment