Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Wall Street’in En Büyük Hedge Fonlarından Birisinden, Üst Düzey Yönetici Transferi Yaptı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan ABD tabanlı Coinbase, geçtiğimiz tarihlerde özellikle platformdan istifa eden kişiler ile anılmış ve işlerin iyi gitmediği mesajının yayılmasına neden olmuştu.

Söz konusu kripto para platformu yeni elde edilen bir bilgiye göre bu sefer işten çıkarma değil, üst düzey bir işe alım yaptı ve Wall Street’in en büyük hedge fonlarından birisinin insan kaynakları yöneticisini bünyesine kattı. Şikago’nun en büyük hedge fonlarından birisi olan Citadel’in eski İnsan Kaynakları Yöneticisi olan LJ Brock, artık ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’e katıldı.

CEO Brian Armstrong konu hakkında bütün Coinbase çalışanlarına gönderdiği bir bildiride, kendisinin söz konusu işe alımdan dolayı oldukça ”heyecanlı” olduğunu ve Brock’un şirketin kültürüne uyacağını ve ”çalışan tecrübesini” geliştirmeye yardımcı olacağını vurguladı. Bu yılın başlarında Wall Street’in deneyimli ismi Jonathon Kellner’i özellikle kurumsal satış stratejisine yönelik işe almayı planladığı haberleri ile gündeme gelen Coinbase için bu haber oldukça önemli.

Brock, 20 yıllık bir teknoloji geçmişine sahip ve daha önce Red Hat gibi bir yazılım firmasında neredeyse on yıl kadar çalıştı ve bundan sonra Kenneth Griffin tarafından kurulan Citadel’e katıldı. Brock 2017 yılında yaptığı bir röportajda şirketlerdeki en üst düzey yetenekleri keşfetmeyi sevdiğini ve NASA ile NFL tarafından kullanılan işe alım yöntemlerini kullanarak Citadel’in 1.400 kişilik çalışan kadrosunun oluşmasına yardımcı olduğun ifade etmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment