Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Poloniex Kripto Para Borsası, Grin’i Listelediğini ve Kazancın Grin Foundation’a Gideceğini Duyurdu!

Circle kurumunun geçtiğimiz yıl içerisinde satın aldığı kripto para borsası Poloniex, geçtiğimiz gün yaptığı yeni bir açıklama ile son günlerin popüler kripto para birimlerinden gizlilik odaklı Grin’i listelediğini duyurdu.

MimbleWimble isimli bir gizlilik protokolü kullanan Grin, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkmasından hemen sonra ciddi bir madencilik furyası ile karşılaşmış ancak birkaç gün sonra fiyatların %90 oranında düşmesi ile yatırımcıları paniğe sürüklemişti. Poloniex söz konusu kripto para birimini listeleyen ilk ‘büyük’ kripto para borsası oldu.


Borsa konu hakkında yaptığı açıklamada para yatırma işlemlerinin açık olduğunu ancak para çekme işlemleri için önümüzdeki günlerde duyuru yapılacağını açıkladı. Poloniex bunun yanı sıra Grin işlemlerinden elde edilen ücretlerin %25’i ile %50’si arasında bir miktarın, önümüzdkei 12 ay boyunca Grin General Fund’a aktarılacağını açıkladı. Söz konusu fon temel olarak Grin projesini geliştirmeyi hedeflemesiyle tanınmakta.

Borsa bütün bunlara ek olarak Grin işlemlerinin ”diğer kripto varlıklarına göre nispeten biraz farklı şekilde çalışmasından dolayı”, Grin depolayabilmek ve alım satımını yapabilmek konularında bugün piyasada var olan en kullanıcı dostu ve güvenli yöntemi geliştirdiğini vurguladı.

Grin’in yanı sıra aynı teknolojiyi kullanan ve Grin’den önce piyasaya çıkan Beam ise hala listelenme konusunda sessizliğini koruyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment