Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Açıkladı: İngiltere’ye XTZ, DAI, EOS ve LINK Desteği

Coinbase’in Birleşik Krallık’taki yatırımcılar için özel olarak açtığı Coinbase UK platformu dört yeni kripto parayı desteklemeye başladı.

Coinbase’in birkaç saat önce yaptığı duyuruya göre Coinbase UK kullanıcıları artık Tezos (XTZ), Dai (DAI), EOS ve Chainlink (LINK) ile alım-satım işlemi yapabilecekler.

Dördü Bir Arada

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, İngiltere’deki platformuna dört yeni kripto parayı eklediğini açıkladı.

 

Coinbase UK kullanıcıları, kendi banka hesaplarını kullanarak platforma doğrudan sterlin gönderebiliyor ve kendi para birimleriyle işlem yapabiliyorlar. Bu kullanıcılar artık XTZ, DAI, EOS ve LINK gibi kripto paraları da doğrudan sterlin ile alabilecekler.

Coinbase tarafından yayınlanan duyuruya göre platformdaki kripto para sayısını artırmak şirketin başlıca misyonlarından biri. Coinbase’in kendi blogunda yayınlanan açıklamadan bir kesit şu şekilde:

Daha fazla kripto parayı destekleyerek uzun vadeli hedefimizi, yani insanlara ekonomik özgürlük, yenilik ve eşitlik sunma misyonumuzu sürdürüyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment