Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yeni Özelliğini Tanıttı: ABD’li Politikacıların Kripto Para Görüşlerini Derecelendirecek

Popüler kripto para borsası Coinbase, milyonlarca kullanıcısı için kongre üyelerinin kripto paralara karşı olan tavrını gösteren bir özellik getiriyor.

Öncü kripto para borsalarından olan Coinbase, milyonlarca kullanıcısının yerel kongre üyelerini tanıyabilmesi için yeni bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor. Coinbase CEO’su Brain Armstrong tarafından açıklanan özellik sayesinde kullanıcılar her bölgedeki kongre üyelerinin kripto paralara nasıl yaklaştığını gösteren bir haritalandırma sistemine sahip olacak.

Coinbase şirketinin haritalandırma sistemi için gereken bilgileri Crypto Action Network sisteminden alacağı biliniyor. Söz konusu sistemden gelen bilgiler her kongre üyesinin kripto para politikasıyla ilgili kamuya açık kaydedilen beyanlarına ve eylemlerine dayanacak. Bu beyanlar ve eylemler analiz edildikten sonra her politikacı için “A” ila “F” arasında bir puanlandırılma yapılacak.

Ayrıca şirketin uygulama özelindeki gelecek planları arasında aday adayı olan politikacıların da kripto para duruşlarını derecelendirmek olduğu açıklandı.

CEO Armstrong konuyla ilgili gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Kullanıcılar bu uygulama sayesinde kripto para yanlısı adayları keşfedebilecekler ve kripto topluluğu olarak bu adaylara bağışlarda bulunabilecekler. Kripto para savunuculuğu, dünyadaki ekonomik özgürlüğü artırma misyonumuz için çok önemli ve Coinbase yardım etmek için üzerine düşeni yapacak. Ancak kripto para topluluğu Coinbase’den çok daha büyük. Umarım hepimiz seçilmiş liderleri devreye sokmak ve mantıklı politikalar yürütmek için bir araya gelebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!