Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yöneticisinden Shiba Inu İçin Büyük İddia: Tepe Fiyat Biliniyor Muydu?

Coinbase Direktörü Conor Grogan, 2021 yılında yapılan yüklü bir Shiba Inu satışının SHIB fiyatındaki zirve noktayla aynı güne denk geldiğini ortaya koyan veriler paylaştı.

Conor Grogan, 9 Şubat’ta paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, Shiba Inu hakkında büyük bir iddia ortaya attı. Grogan, 2021 tarihinde yaşanan bir cüzdan aktivitesine dikkat çekerken SHIB için zirve fiyatın geçmişte kaldığını ima etti.

Spesifik olarak 27 Ekim 2021 tarihini işaret eden direktör, döneminin en hacimli SHIB stake eden kullanıcısının 107 milyon dolarlık SHIB‘i FTX, Huobi, Binance ve OKX‘e gönderdiğini ve çok büyük ihtimalle bu transferi elindeki varlıkları satmak için yaptığını vurguladı.

Grogan ayrıca, imalı bir şekilde “eminim bazı bilgili kripto dedektifleri bu işlemin kime ait olduğunu tahmin edebilirler” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu büyük transfer SHIB için mutlak zirve noktasını işaret ediyordu. Bu işlemi yapan balinanın kim olduğu önemli değil. Yine de o hesap çeşitli borsalara 9 haneli rakamlar yatırdığını herkes gerçek zamanlı olarak görebilirdi.

Geçmiş kayıtlara bakıldığında söz konusu cüzdanın Alameda Research bağlantılı olduğuna dair önemli işlem detayları dikkat çekiyor. SHIB, 27 Ekim tarihinde söz konusu işlemin yapıldığı 0,00007924 dolarlık fiyatın üzerine bir daha asla çıkamadı.

Bu iddiaların üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı, işlemlerin iflas eden FTX’in kurucusu SBF’nin tepe fiyatı bilerek o seviyeden satış yaptığını düşünnmeye başladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %7‘lik düşüş yaşayan SHIB, haberin kaleme alındığı esnada 0,00001244 dolardan işlem görüyor.

Habere konu olan ve yüklü miktarda satış yapan cüzdanın geçmiş işlemlerine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!