Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler NFT Pazar Yeri Bu Ortaklık Sayesinde Kredi Kartı ile NFT Ticareti Sunacak

Web3 ödeme firması MoonPay, NFT pazar yeri LooksRare (LOOKS) ile banka ve kredi kartıyla NFT satın alma seçeneği içeren önemli bir ortalık kurdu.

MoonPay 9 Şubat tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, kullanıcıların kolay ve güvenli bir şekilde NFT alıp satabilmesi için LooksRare ile iş birliği yaptıklarını duyurdu. MoonPay’in altyapısı, LooksRare müşterilerinin Web3‘e katılmasına yardımcı olmayı ve verimli işlemleri kolaylaştırmak için bir dizi ürün altyapısı sunmayı amaçlıyor.

Sunulan bu hizmetin bir parçası olan “NFT Checkout” sayesinde kullanıcılar kripto para birimi satın almaya gereksinim duymadan sadece banka veya kredi kartıyla hızlı bir şekilde NFT alabilecek. Ayrıca MoonPay, kullanıcıların LooksRare’in yerel token’ı olan LOOKS‘u satın almasına da olanak tanıyacak.

MoonPay’in kıdemli iş geliştirme müdürü Oliver Jeffcott konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İlk günden beri MoonPay’in Web3 topluluğu için erişimi ve kullanılabilirliği artıran bir platform olmasını istedik ve bu ortaklık bu vizyonu sürdürmede bir başka adım.

Öte yandan dünyanın en büyük merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) Uniswap, geçtiğimiz yılın sonunda MoonPay ile ortaklığını duyurmuştu. Bu ortaklık sayesinde kullanıcılar artık kredi kartlarını kullanarak kripto para satın alabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!