Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den 100 Milyon Dolarlık Stellar Air-Drop’u!

Dünyanın en ünlü kripto para borsaları arasında gösterilen Coinbase’den yapılan resmi basın açıklamasında, Coinbase Earn bünyesinde yapılacak ve Stellar Lumens (XLM) dağıtımını içerecek yeni air drop kampanyasını duyurdu.

Buna göre, Coinbase Earn bünyesinde yer alan Stellar protokolü ile ilgili hazırlanmış 3’er dakikalık 5 adet kısa videoyu izleyen kullanıcılar; daha sonra bu videolar ile ilgili sorulara yanıt verdikleri takdirde, XLM cinsinden ödül kazanacaklar.

Şirketten yapılan açıklamada programa katılacak olan kişiler ile ilgili olarak ilk yerleştirmelerin yapıldığı ve Amerika merkezli müşterilerin bu programda yer almaya hak kazandıkları açıklandı. Amerika dışından bu air dropa katılmayı isteyen kişilerin ise gerekli formları doldurduktan sonra bekleme listesine alınacağı da kaydedildi.

Dünyanın en değerli 8. kripto parası konumunda yer alan XLM, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yaklaşık yüzde 7’lik bir artış yaşayarak 0.106 dolar seviyesinden kendisine alıcı buluyor. Bu yüzde 7’lik yükseliş, bazılarına göre Coinbase açıklamasının bir sonucu.

Coinbase, bu ayın başında da bireysel yatırımcı platformuna XLM’yi ekleyerek XLM yatırımcılarını ve müşterilerini de sevindirmişti.

Bilindiği üzere XLM, daha önce de büyük bir air drop yapmıştı. Dünyanın en büyük kripto para cüzdan sağlayıcısı Blockchain.com ile bir ortaklık yapan XLM, Blockchain.com’un XLM’yi desteklemesine yönelik haberi kutlamak amacıyla o dönemin fiyat kuru ile yaklaşık 125 milyon dolarlık bir XLM dağıtmıştı. O dönem bu olay, tarihin en büyük air dropu olarak tanıtılmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment