Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinBene Kripto Para Borsası, Hacklendiği İddialarına Yanıt Verdi!

CoinmarketCap verilerine göre en büyük 20 kripto para borsasından birisi olarak gözüken Coinbene, geçtiğimiz günlerde hacklendiği iddiaları ile gündeme gelmişti.

Kripto para borsası 26 Mart tarihinde cüzdanlarında yaptığı güncelleme nedeniyle para yatırma veya çekme işlemlerini yapamayan kullanıcıların eleştirilerine, daha sonra da şüphelerine konu olmuştu. Bunun üzerine çeşitli blockchain gözlem sitelerinde borsanın cüzdanlarından toplu miktarda kripto para transferi yapıldığının da görülmesi, iddiaları iyice körükledi.

Ancak CoinBene kripto para borsası yetkilileri bugün öğlen saatlerinde yaptıkları resmi duyuruda, yapılan şeyin sadece güncelleme olduğu ve olayın hack gibi gösterilmesinin üzerinden CoinBene güvenlik ekibinin küresel kullanıcılarını ve ortaklarını korumak adına cüzdanı anında güncellemek için gerekli önlemlerin alındığı ve bütün varlıkların %100 güvenli olduğu belirtildi.

Coinbene bunun yanı sıra olası bir risk durumunu tespit etmek için ekipçe gözleme ve anında uyarıya devam edeceğini de belirtti. Coinbene ile aynı gün hacklenme haberi çıkan DragonEx kripto para borsası ise ne yazık ki bu tarz bir yalanlama yapamadı.

Singapur tabanlı kripto para borsası DragonEx, hacklendiğini birinci ağızdan kabul etti ve çalınan kripto paraların güvenliği için diğer kripto para borsalarından yardım talep etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment