Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den 6 Altcoin İçin Delist Haberi Geldi, Fiyatlar Düşüşe Geçti

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, 6 altcoin’i delist edeceğini açıkladı.

Coinbase 15 Mart tarihinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, artık listeleme standartlarını karşılamayan Rally, (RLY), DFI Money (YFII), Mirror Protocol (MIR), OMG Network (OMG), Loom Network (LOOM) ve Augur (REP) için alım-satım işlemlerini TSİ 29 Mart saat 19.00 civarı askıya alacağını duyurdu.

Coinbase konuya dair şu ifadelere yer verdi:

Listeleme standartlarımızı karşıladıklarından emin olmak için borsamızdaki varlıkları düzenli olarak inceliyoruz ve son incelemelerimize göre 29 Mart tarihinde açıklamada belirttiğimiz varlıkların alım-satımını devre dışı bırakacağız.

Coinbase ayrıca söz konusu kripto paralara ait işlemlerin Coinbase Pro ve Coinbase Prime dahil olmak üzeri tüm platformlar için belirtilen tarihte aynı anda işleme kapatılacağını ve müşterilerin diledikleri zaman paralarını çekmek konusunda özgür olacaklarını belirtti.

Öte yandan ismi geçen altcoinler duyuru ile birlikte %15’e varan düşüşler yaşadı. CoinGecko verilerine göre RLY haberin kaleme alındığı sıralarda %15,1 düşüşle 0,0153 dolardan, YFII %6,7 düşüşle 1.113 dolardan, MIR %12,6 düşüşle 0,0995 dolardan, OMG %11,5 düşüşle 1,35 dolardan, LOOM %10,1 düşüşle 0,0716 dolardan ve REP %3,8 düşüşle 8,37 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!