Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den 8 Altcoin’e İlişkin Önemli Almanya Kararı: Ticarete Açtı!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase (COIN), 8 altcoin’in ticaretini Almanya’da ikamet eden müşteriler için başlattı.

Coinbase küresel genişleme kapsamında Almanya’da ikamet eden müşteriler için büyük bir adım attı. Bu kapsamda borsa 25 Temmuz tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 8 altcoin’in Almanya’da ikamet eden müşteriler için alım-satıma açıldığını bildirdi.

Alım-satıma açılan altcoinlerin, Helium (HNT), Blur (BLUR), Arbitrum (ARB), MultiversX (EGLD), 00 Token (00), Audius (AUDIO), Lido DAO (LDO) ve Automata (ATA) olduğu belirtildi. Güncellemeyle birlikte Alman vatandaşları mevcut durumda, söz konusu altcoinleri alabilecek, satabilecek, dönüştürebilecek veya saklayabilecek.

Coinbase konu hakkında ayrıntılı bir açıklama yapmadı ancak erişim kararının uyumluluk süreçleri ile ilgili olduğu tahmin edildi.

Alman Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BaFin) geçtiğimiz yıl, Coinbase’in organizasyonel eksikliklere sahip olduğunu bu durumun etkin risk yönetimi ve iç kontrollerin iyileştirilmesi açısından sorun teşkil edebileceğini belirtmişti.

CoinGecko verilerine göre haberin kaleme alındığı sıralarda HNT %0,6 artışla 1,48, BLUR %0,1 artışla 0,302, ARB %1,1 artışla 1,16, EGLD %0,5 artışla 32,36, AUDIO %0,4 düşüşle 0,177, LDO %2 düşüşle 1,91 ve ATA %1,4 artışla 0,0794 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!