Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Ethereum Yorumu: Yükseliş Bu Ay Sonuna Kadar Sürecek!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Ethereum (ETH) fiyatındaki yükselişin ay sonuna dek devam edeceğini öngörüyor.

Coinbase 14 Nisan tarihinde resmi web sitesinde yayınladığı araştırma raporunda, Ethereum fiyatında devam eden yükselişin ay sonuna kadar devam etmesini beklediklerini belirtti.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum arasındaki performans farkının yılın başından bu yana iyice açıldığına dikkat çeken rapor, özellikle ABD’de yakın zamanda ortaya çıkan bankacılık krizi sonrasında Bitcoin’in performans olarak Ethereum’u geride bıraktığının altını çizdi. Coinbase, bu nedenle Bitcoin’den Ethereum’a bir geçiş olabileceğini dile getirdi.

Ayrıca rapor, ABD Merkez Bankası’nın (FED) yılın ilerleyen dönemlerinde ekonomide durgunluk beklediği görüşlerine de atıfta bulunarak mayıs ayı ile birlikte Ethereum performansında durgunluğun baş gösterebileceğini öne sürdü.

Öte yandan Şangay güncellemesi sonrasında Ethereum fiyatının beklendiği gibi düşüşe karşı dirençli davrandığı belirtilen raporda, yükseltmeden sonraki 24 saatte piyasaya giriş yapan Ethereum arzının sınırlı kalışına değindi.

Raporda, kısmi çekim yapan kullanıcıların çektikleri varlıkları harcama eğiliminde olmadığı ortaya kondu. Ayrıca tam çekim yapan kullanıcıların ise ağa giriş yapan yeni doğrulayıcılar tarafından sağlıklı bir şekilde dengelendiği de raporda verilen detaylar arasında yer aldı.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %16,7 değer kazanan ETH, son 24 saat içerisinde %0,9 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 2.102 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!