Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’den Yeni Listeleme Haberi! Toplam 17 Kripto Para Mercek Altında

ABD merkezli popüler kripto para borsası Coinbase, yeni yayınladığı bir blog gönderisinde platformuna 17 yeni kripto para birimini ekleyebileceğini açıkladı.

Coinbase’in şu an için incelemeye aldığı kripto paralar arasında henüz piyasaya çıkmamış olanlar da var ve bunlar sırasıyla Avanlanche, CELO, CHIA, CODA, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solano, Spacemesh ve merakla beklenen kripto para birimi Telegram (GRAM) şeklinde açıklandı.

Coinbase Etkisi

Bu tarihe kadar Coinbase’in kurumsal yatırımcılara yönelik olmayan kripto para alım satım platformu sadece Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Clasic, USD Coin, XRP, Stellar, Zcash, 0x, Litecoin ve BAT‘ı listelemişti. Bu sebeple Coinbase’in ana platformuna giriş yapacak herhangi bir kripto para birimi Coinbase Etkisi olarak da bilinen ciddi yükselişten payına düşeni alabilir.

Coinbase dönemin başında yaptığı ”birkaç kripto para birimini araştırıyoruz” açıklaması sonrasında da kendi kriterlerine uyan kripto paraları birbiri ardına listelemişti. Bu sebeple yukarıdaki kripto para birimlerinin büyük bir kısmının yakın tarihte listelenebileceğine de garanti gözüyle bakılmakta.

Coinbase Pro ise geçtiğimiz günlerde Latin Amerika’da ciddi bir kullanıma sahip olan Dash’i listelemiş ve Dash yatırımcılarını sevindirmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment