Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

EA Games: ”Kriptoya Yatırım Yapın”

Dünyanın en büyük video oyun üreticilerinden birisi olan Electronic Arts, 5.5 milyon takipçisi olan resmi Twitter hesabından kripto para yatırımcılarının ilgisini çekecek ilginç bir tweet yayınladı.

Birçok önde gelen firma ve dünya devi kripto para yatırımı yapmaya veya kendi kripto paralarını geliştirmeye başlasa da, EA’nın birdenbire böylesine tweet atması takipçilerinin de kafasını karıştırdı.

Ancak görünüşe göre atılan tweet EA’nın popüler video oyunu Apex Legends için bir reklam amacı taşıyor. ”Crypto” aslında EA’nın battle royale tipi oyunu Apex Legends’in yeni karakteri ve ilgili karakter 1 Ekim tarihinde 3. sezon başlar başlamaz oyuncuların karşısına çıkartılacak.

EA’nın attığı tweet dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance’in de ilgisini çekti ve Binance’nin resmi Twitter hesabı EA’ya esprili bir yanıt verdi.

Yine de EA’nın söz konusu reklam girişimi ile oyun dünyası ile iç içe olan birçok kripto para yatırımcısının ilgisini çektiğini söylemek doğru. Bu da reklamın şimdiden kısmen başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment