Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in Bugün Altcoin Listeleyeceğini Duyurması ile Fiyat Yükselişe Geçti!

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, platform üzerinde yeni bir kripto para listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 9 Nisan tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, geçtiğimiz haftalarda listelemek için yol haritasına eklediği Shadow Token (SHDW) platform üzerinde listeleyecek.

Duyuruda, altcoin’in Solana SPL token’ı olduğu belirtilirken bu ağ ile borsaya varlık transferleri yapılabileceği ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

SHDW’nin likidite koşullarının sağlanması durumunda TSİ 10 Nisan 19.00’dan itibaren alım-satıma açılacağını belirten Coinbase, SHDW-USD işlem çiftinde aşamalı olarak işlemlerin başlayacağını söyledi.

Shadow’un yol haritasına eklenme duyurusu fiyatta büyük bir artışa yol açmıştı. Benzer şekilde listeleme açıklaması da fiyatı yükseltti.

CoinGecko verilerine göre Shadow Token, Coinbase açıklaması ile 1,79 dolar seviyelerinden %22 artışla 2,19 dolara erişti. SHDW, yazım esnasında 1,93 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!