Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in Elizabeth Warren Temalı Meme Coin’i Kaldırması 5x Yükseliş Getirdi!

Kripto para borsası Coinbase, ABD’li Senatör Elizabeth Warren’ı hedef alan meme coin hakkında açıklamada bulundu.

Coinbase yanlış anlaşılmayı önlemek için Elizabeth Warren’ı hedef alan ve aşağılayan bir meme coin hakkında açıklamada bulunarak, söz konusu varlığa ait üçüncü taraflar aracılığıyla oluşturulan bilgi sayfasının kaldırıldığını söyledi.

9 Mart günü piyasaya kimliği belirsiz kişiler tarafından Solana (SOL) ağı üzerinde “elizabeth whoren (WHOREN)” adında bir meme coin sürüldü.

Ardından Coinbase üzerinde ABD’li Senatör Elizabeth Warren’ı hedef alan bu projenin nasıl satın alınacağına dair bir sayfa oluşturuldu. Fakat durumu kısa sürede fark eden Coinbase yetkilileri, söz konusu sayfayı hemen yayından kaldırdı.

Bir Coinbase sözcüsü yaptığı açıklamada, söz konusu sayfanın otomatik olarak oluşturulduğunu ve Coinbase ile doğrudan bir bağının bulunmadığını belirtti:

Bu sayfalar, üçüncü taraflarca oluşturulan tokenlere dayalı olarak otomatik olarak oluşturulmaktadır. Bunlar yalnızca bilgilendirme amaçlıdır, herhangi bir varlığı desteklemez ve varlıkların Coinbase’de alım satım için mevcut olduğunu göstermez.

Geçtiğimiz süreçte eski ABD Başkanı Donald Trump ve güncel başkan Joe Biden’ı taklit eden birçok meme coin piyasaya sürülmüş ve bazıları ciddi prim yapmıştı.

O akımın bir devamı olarak oluşturulan WHOREN ise sadece bir gün içerisinde %8.000 yükseliş yaşadıktan sonra fiyat hızlı bir şekilde düşüşe geçti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!