Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in Üst Düzey Yöneticisi, Bakkt’a Transfer Oldu!

Coinbase’in işten ayrılan üst düzey yöneticisi Adam White, görünüşe göre kendine yeni bir iş bulmuş durumda. Çıkan haberlerde, Coinbase’den ayrılan White’ın, merakla beklenen kripto para girişimi Bakkt’a katıldığı ifade edildi.

Coinbase’den bundan yaklaşık bir hafta kadar önce ayrılığını açıklayan White’ın bu ayrılığı, aslında sektörde bir kuşku ile karşılanmıştı. Değeri 8 milyar dolara kadar çıkan ve kripto para konusunda adeta bir dev haline dönüşen Coinbase’in bu denli üst düzey yöneticisinin görevden bir anda ayrılması, acaba şirkette bazı yönetimsel sorunlar mı var sorusunu akıllara getirmişti. Ancak görünüşe göre, White yeni bir maceraya atılmak istemiş.

White’ın merakla beklenen yeni kripto para platformu Bakkt’da COO olarak görev yapacağı direkt olarak CEO Kelly Loeffler ile birlikte çalışacağı ifade edildi. Coinbase’de geçirdiği 5 yıllık dönem boyunca şirket için birçok olumlu işin altına imzasını atan White’ın, yeni görevinde de Bakkt’a ciddi bir değer katması bekleniyor.

Kripto para piyasalarına kurumsal yatırımcıyı çekmek için birçok şirket var gücü ile çalışırken, arkasına kaldığı IE desteği ile, şu anda bunu yapmaya en yakın kurumlardan birisi olarak gösterilen Bakkt, White hamlesi ile gücüne güç kattı.

Birçok yatırımcının tabiri caizse yolunu dört gözle beklediği platformun, Kasım ayından itibaren sektöre girmesi beklenirken, Bakkt’ın piyasalara yapacağı potansiyel etki ise, her geçen gün daha yüksek bir şekilde tartışılmaya başlandı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment