Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’nin Ünlü İsmi Borsadan Ayrılıyor!

ABD’nin ve dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi konumunda olan Coinbase, özellikle 2018 yılının ayı piyasası boyunca çok fazla üst düzey yöneticisini ya kaybetti ya da direkt olarak kendisi işlerine son verdi. The Block kaynağının aktardığı yeni bir habere göre ise, Coinbase’nin Başkanı ve COO’su, San Francisco merkezli şirketten ayrılan en güncel isim oldu.

Asiff Hirji dev kripto para borsasına 2017 yılının Aralık ayında yeni piyasalara girmesine yardımcı olmak için giriş yapmıştı ve Coinbase Custody’nin de temellerini attı. Asiff’in firmadan ayrılması The Block’un referans gösterdiği bir kaynağa göre bugün öğleden sonra bütün şirkette duyuruldu.

Hirji’den önce Coinbase’den ayrılan üst düzey yöneticiler arasında şirketin CTO’su Balaji Srinivasan ve eski kurumsal işler başkanı Dan Romero yer almaktaydı. Aslında bütün bunlar borsa tarafından daha önce başlatılan bir değişim planının parçası gibi gözükmekte. Coinbase 2019 yılının başlarında kurumsal yatırımcıları piyasaya çekmeye yönelik planlarını rafa kaldırmıştı. Firma Şikago içerisinde direkt olarak kurumsal yatırımcılara yönelik açtığı ofisini de kapatarak bu planı açık açık belli etti.

Hirji, Coinbase bünyesinde çalışmadan önce dünyaca ünlü risk sermayesi firması Andreessen Horowitz için mesai yapmaktaydı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment