Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinFLEX CEO’su: Bitcoin ve Diğer Kripto Paraların Yüzde 80 Düzeltme Yaşaması Yeni Bir Şey Değil

Kripto para piyasasının genel görünümü, 2019 yılında çok konuşulan bir konu olmaya devam ediyor. Yakın zamanda konu hakkındaki görüşlerini belirten kişilerden birisi de, CoinFLEX platformunun CEO’su Mark Lamb oldu. Ünlü yönetici Bloomberg ile yaptığı bir röportajda, genel olarak kripto para piyasası ve piyasanın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin %80 civarında düşüş yaşamasının yeni bir şey olmadığını belirten yönetici, bunların kripto para piyasasında oldukça yaygın olduğunu aktardı.

”Patlama aşamasında gözüme takılan şeylerden birisi, piyasanın aşırı çoşkunluğu ve heyecanı ve bunun hemen sönmesi oldu. Şu an için piyasa daha çok sektörün ilerlemesini sağlayacak alt yapı ve diğer tip destek amaçlı yapıları kurmaya odaklanmış durumda”

Lamb daha sonra kendi firmasının fiziki Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri ile manipülasyonu ve riski ortadan kaldırdığını, bu konseptin aslında altın, petrol ve hazine bakanlığı vadelilerinde bile kullanılan bir yöntem olduğunu ifade etti. Kripto para sektöründe kullanıcıların özellikle piyasa manipülasyonuna kurban gittiğini belirten Lamb, Bitcoin vadelilerinin başka bir varlığa endeksli olduğunu ve bunun manipülasyonun önüne geçmekte faydalı olacağını vurguladı.

Kripto para piyasasının sadece batı ve ABD’den ibaret olmadığını aktaran Lamb, Asya piyasalarına işaret etti ve konu hakkında şunları aktardı

 

”Asya piyasasının kripto para sektörüne olan katkısı oldukça büyük. ABD içerisinde yaşanan regülasyonlarla ilgili engellemeler ilerlemeyi yavaşlattı ancak yine de küresel çapta ilerleme olduğunu söyleyebiliriz.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment