Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CoinList’ten Yeni “Kripto Projesi” Yatırımları

Yaptığı kripto para arzlarıyla bilinen kripto para firması CoinList, Yaz ayları için tohum yatırımlarını duyurdu.

CoinList 23 Haziran tarihinde resmi blog sayfasından yaptığı açıklamada yeni tohum yatırımlarını duyurdu. Piyasanın düşüş döneminde olmasına rağmen birçok kişinin hala girişim yapmaya sıcak baktığını söyleyen CoinList, 2020 yılının başlarında ilk yatırımlarına başladığını belirtti.

CoinList, “CoinList Seed” adı verilen tohum yatırım planları çerçevesinde şimdiye kadar Acala, Biconomy, Injective, Parsiq ve Rabbithole dahil olmak üzere 55’den fazla kripto projesine yatırım yaptıklarını duyurdu.

CoinList’in yatırım yaptığı projeler;

1. Arrow Markets

Arrow Markets, Avalanche ağı tabanlı web3 opsiyon ticareti platformudur.

2. Candy Shop by LIQNFT

Solana ağı tabanlı proje; merkeziyetsiz, açık kaynaklı bir on-chain protokolüdür. Candy Shop, herkesin kendi NFT pazarını oluşturmasına imkan sağlıyor.

3. Decent

Müzikseverlerin ve sanatçıların telif hakkına tabi olarak kendi şirketlerini çıkarmasına olanak sağlayan proje, sanatçıların plak şirketlerinden kazandığı gelirlerin daha fazla gelir elde edeceğini söylüyor.

4. Loop Crypto

Loop Crypto, merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) ve Web3 teknolojisiyle ilgilenen yatırımcılar için tasarlanmış on-chain, off-chain ve akıllı sözleşmeler bulunduruyor.

5. Mystiko.Network

Blockchain verilerine, dApp’lere sıfır bilgi kanıtı teknolojisinden yararlanarak gizlilik sağlayan proje, aynı zamanda web3’ün temel katmanıdır.

6. TeleportDAO

Token transferi, NFT’ler ve blockchain işlemleri için son derece güvenli olduğu belirtilen projede kullanıcılar TeleportDAO’yu kullanarak kripto paralarını transfer ve swap işlemi gerçekleştirebiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!